Nettbutikk

OBS OBS!!!

I den senere tiden har vi oplevd store forsinkelser ved Posten uten å ha fått noe videre forklaring på hvorfor. Vi har opplevd at pakker har tatt opp mot 1,5 måneder å komme frem til steder det ikke skulle tatt mer enn 2 dager. Vi ber derfor deg som kjøper å ta en vurdering med deg selv om garnet haster eller om det er en såppas stor forsendelse at du ikke våger annet enn å få det sendt med sporing. Vi har opprettet sporing via Posten som et fraktalternativ og ber deg ta dette i bruk om du ikke vil ta noen sjanser.

Heldigvis forsvinner ikke pakkene *bank i bordet*, de bare bruker en evighet på å komme frem. I tilegg så anbefaler vi at du hører med ditt lokale postkontor dersom pakken din er forsinket. Vi har også opplevd at det slurves med å få sendt ut pakkelapper, og at pakkene da har blitt liggende på Postkontoret i flere uker uten at noen har sagt ifra.

Vi håper at dere forstår at dette er utenfor vår rekkevidde. Vi prøver å gjør vårt beste, så får vi håpe Posten skjerper seg litt.

Nettbutikken holder stengt i perioden 15. september til og med 7. oktober. Dette på grunn av Garnbutikken Fortunas Garnkalas og Midtnorsk Strikkefestival. Vi jobber så hardt vi kan med å farge opp mere garn til begge eventene, men vi har ikke tid til å holde nettbutikken oppdatert i mellomtiden. Vi kommer sterkere tilbake etter Midtnorsk. Ta gjerne turen innom og hils på oss på en eller begge stedene!